Boek de Bylgja

Voor een fantastische zeiltocht of evenement

Wat we aanbieden

Onze aanbiedingen

Bylgja biedt verschillende pakketten, maar vooral ontelbare variaties.
Kies gewoon wat het beste bij je past en neem contact met ons op voor een op maat gemaakt programma.

Meet & greet

Waar de evenementmanager de bemanning ontmoet om de mogelijkheden voor een onvergetelijk evenement te bespreken tijdens een lunch aan boord in de jachthaven. Prijzen beginnen vanaf € 100,00

Brunch

Van de kust aan het jacht aangekomen in de ochtendzon, gevolgd door een dromerig zeil terwijl u geniet van onze brunch. Prijzen starten vanaf € 975,00

Halve dag zeilen

Zeil het IJsselmeer en ontdek een mooie ankerplaats voor de lunch aan boord. Prijzen beginnen vanaf € 1.250,00

Volledige dag zeilen

Verken meer van het IJsselmeer en laat het anker vallen voor de lunch aan boord van Bylgja – je kunt zelfs gaan zwemmen, of gewoon genieten van een langere zeilcruise. Prijzen starten vanaf € 2.500,00

Zonsondergang beleven

Geniet van een prachtige cruise bij zonsondergang met lichte hapjes en sundowners – de perfecte inleiding tot uw dinerreservering, bij ons of aan wal. Prijzen beginnen vanaf € 1.050,00

Specials

Vrijwel alles is mogelijk op Bylgja, waar we een op maat gemaakt pakket maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons helpen met onze creatieve inbreng om jouw ideeën tot wasdom te brengen.

Proeverijen

De eigen sommelier van Bylgja zal verschillende goede wijnen presenteren, zowel uit de regio als uit de rest van de wereld, terwijl je geniet van zijn kennis en ervaring over wijn. Deze wijnen worden gecombineerd met een selectie fijne kazen en andere delicatessen.

Bruiloften & repetities

Een mooi jacht complimenteert een bruiloft opvallend goed. Het hosten van een intiem feest aan boord van Bylgja met exquise gerechten gemaakt door vooraanstaande chef-koks.

Corporate events

Op het water, losgemaakt van de dagelijkse beslommeringen en verplichtingen, biedt deze weelderige micro-omgeving van vrijheid en luxe,  gezinnen, vrienden en zakelijke groepen een speciaal moment van ontspanning en bezinning.

Fotoshoots en productlanceringen

Bylga Sailing levert het perfecte pakket voor fotoshoots, filmprojecten en productintroducties.

Boekingsinformatie

Totale kosten voor het boeken is een combinatie van vaste en variabele kosten en is inclusief boot, belastingen, bemanning, brandstofvastleggeld, ontbijt, lichte / luxe lunch, frisdrank / alcoholische dranken, water en thee / koffie.

Reserveringen voor de hele dag duren meestal van 09.30 uur ’s ochtends tot 16.30 uur’ s middags. Meerdaagse boekingen lopen vanaf de eerste boekingsdag om 14.00 uur tot de laatste boekingsdag om 10.00 uur, maar kortere boekingen en dagverlengingen zijn mogelijk op aanvraag beschikbaar.

De getoonde prijzen hebben betrekking op het begin en einde van een aangewezen “thuishaven”

Een boeking aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tot ziens aan boord!

Zeiltochten zoals u nog nooit eerder ervaren heeft.
Boek en ervaar De Bylgja