Een dagje zeilen op het IJsselmeer of de Wadden?

Zeiltocht IJsselmeer | Beleef het IJsselmeer aan boord van de Bylgja

Een dag zeilen met vrienden of familie. Geniet van een aangenaam verblijf aan boord van ons moderne zeiljacht. Een drankje, een hapje en een goed gesprek, even weg uit de dagelijkse realiteit. Een dag zeilen op het IJsselmeer met de focus op ontspanning biedt een uitstekende mogelijkheid voor een “escape” van de dagelijkse werkstress en een frisse wind in de onderlinge relaties. Een  zeiltocht op het IJsselmeer is en blijft een heerlijk uitje.

Ontspannen of actief

Onder begeleiding van onze ervaren crew worden de zeilen gehesen en kunt u uw zorgen een dagje laten varen. Zwaar werk aan boord van een groot zeilschip? Dat was vroeger misschien zo. Op de ons schip heisen we de zeilen met een druk op de knop. U hoeft niet mee te helpen, maar dat mag natuurlijk wel. En als u even het roer neemt, waant u zich voor een tijdje kapitein van ons mooie en snelle zeiljacht. Een sportieve dag zeilen op het IJsselmeer is natuurlijk ook mogelijk: we gaan vaker overstag, jibe, etcetera. We zorgen ervoor dat u bezig blijft. Een stop in een andere haven, even de benen strekken op een eiland of we gooien het anker uit voor een duik; er is veel mogelijk. Samen met u stellen wij het programma samen aan de hand van uw wensen.

Eten en drinken

Van een dag in de buitenlucht krijgt u vast en zeker trek. Bij Bylgja Sailing weten we daar het fijne van. Daarom hebben we uitgebreide mogelijkheden voor catering aan boord, en kunnen we naar wens voor u een selectie maken. Van een eenvoudige lunch tot een superluxe diner. Wij serveren huisgemaakte gerechten, bereid met verse ingrediënten en eerlijke producten uit de omgeving. Met alle voedingsbehoeften (indien tijdig doorgegeven) kan rekening worden gehouden.\

Zeiltocht IJsselmeer – Programma

Kom mee met ons voor een onvergetelijke ervaring. Een dag zeilen op het IJsselmeer, de Waddenzee, of verder. De crew heet u van harte welkom om 09:30. Dan volgt de briefing voor de dag en bespreken we het programma. Rond 10:00 verlaten we vervolgens de haven en zetten de zeilen. Natuurlijk krijgt iedere gast de kans om aan het roer te staan. Rond de middag zoeken we een goede plek om te ankeren voor een uitgebreide lunch van uw keuze. ’s Middags zetten we wederom de zeilen en bereiken de haven aan het einde van de middag. Tijd voor after sail en sundowners!

Boek uw luxe zeiltocht IJsselmeer

Zeiltochten zoals u nog nooit eerder ervaren heeft.
Boek en ervaar De Bylgja

Boek ons nu